ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ RESPECT CUP ΣΤΟ OURBOYS KAI TO ΡΑΔΙΟ-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ !!!

Share

Το OURBOYS σαν Χορηγός Επικοινωνίας του RESPECT CUP,και σε συνεργασία με το Ράδιο-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ,ξεκινάει μια πολυδιάστατη κάλυψη αυτού του νέου,μεγάλου Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου.

Ετσι από το πρωτοσέλιδο του www.ourboys.gr και από την ειδική ένδειξη στην αριστερή πλευρά του,θα μπορείτε να ενημερώνεστε LIVE και σε συνεχή ροή για τα Αποτελέσματα κάθε Αγωνιστικής,αλλά και για το Πρόγραμμα του συγκεκριμένου Τουρνουά. 

Το OURBOYS θα επιχειρήσει να βιντεοσκοπήσει όσους αγώνες περισσότερο γίνεται από το συγκεκριμένο Τουρνουά ,μέ στόχευση ,στο τέλος της σεζόν,κάθε αγωνιστικό τμήμα ,που συμμετέχει στο Τουρνουά,να έχει οπωσδήποτε ένα τουλάχιστον αγώνα του στο site.

Επίσης το OURBOYS δίνει τη δυνατότητα προβολής μέσα από τις σελίδες του,VIDEO,φωτογραφιών,αλλά και περιγραφών αγώνων,που πιθανόν να θέλατε να μας στείλετε.

Στόχος του OUR BOYS,σε σχέση με το νέο Τουρνουά,είναι και η προβολή ,μέσω ειδικών παρουσιάσεων ή συνεντεύξεων,τηςς δουλειάς που γίνεται από τα Σωματεία και τα Clubs Παιδικού Ποδοσφαίρου.

Τέλος η εβδομαδιαία εκπομπή "ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ",που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Κυριακή στις 6 το απόγευμα,από το ιντερνετικό Ραδιόφωνο Ράδιο-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ (www.radioaerostato.gr) ,αφιερώνει ειδικό ένθετο στο RESPECT CUP,με επιμέλεια του Βασίλη και του Χρήστου Τζάκου.

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ,λοιπόν....

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

OUR BOYS

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση